A képek elkészültek, a csapat formálódik

Lénárt Márton fotóira még várni kell, alábbi cikkünkből egy kis ízelítő még is kiderül férfi csapatunk keddi programjából.


 

Szeptember 11. Előzetesen ezt a dátumot nevezte meg Dabrowski Norbert, a ZF-Eger férfi csapatának vezetőedzője, amikor már minden, korábban hiányzó játékos megérkezik a hevesi megyeszékhelyre, és teljes intenzitással azon lesz, hogy az újjá formálódó együttes minél eredményesebben szerepeljen.

Nos, az említett dátumra össze is állt a három utánpótlás korú pólóssal most már tizenhét fős keret, hiszen az Univerziádéról hazatérő négyek társasága: Angyal Dániel, Lőrincz Bálint, Kovács Gergő, valamint a harmadik nyári szerzemény, Szrtahinja Raszovics is edzésre jelentkezett. Ha pedig már teljessé vált az alakulat, egy szokásos, szezon előtti feladaton is túleshetett a társaság. A csapatfotózáson.

Tudjuk jól, hogy ez a procedúra nem minden sportoló kedvenc foglalatossága, de az ilyenkor elkészült fotók az egész idényben végig kísérik majd a fiúkat (nem csak itthon, de külföldön is), szóval a széles mosoly duplán ajánlatos volt. A Bitskey-uszoda partján állva valaki fél viccesen meg is jegyezte, talán az egész év legnagyobb kihívása következik.

Persze, az Egri Vízilabda Klub új fotós munkatársa, Lénárt Márton már kisujjból rázta az ilyenkor szokásos beállításokat, ezért a kezdetleges pepecselést követően, minden rutinból, és főleg gyorsan lezajlott annak rendje és módja szerint.

És, hogy milyen eredmények születtek? Hát, erre egyelőre még várni kell. A friss csapat-, és portréképek honlapunkon természetesen hamarosan elérhetőek lesznek, addig viszont csak az étvágy csillapításaként, néhány, általunk készített fotóval kedveskedünk szurkolóinknak, nagyjából hogyan is nézett ki a kedd délelőtti fotózkodás.

Kövess minket Instagramon

0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez