Tóthnak sikerült, Miklósnak nem

Kettő helyett egy játékost ad a voloszi junior világbajnokságra a ZF-Eger női csapata.


 

Jó sok kerethirdetésről beszámoltunk már ezen a nyáron, de még legmelegebb évszakunk utolsó napjaira is maradt egy. Nevezetesen a görögországi Volosz városában rendezendő leány junior világbajnokságon részt vevő magyar válogatottról van szó, amelynek bővebb keretében két ZF-Eger játékost is megtalálhattunk.

Egészen a lista szűkítéséig, Faragó Tamás és Petrovics Mátyás döntése értelmében ugyanis most már megvan, pontosan mely tizenhárom lány utazhat a VB-re. Mi elsősorban saját nevelésű pólósunkért, Miklós Rékáért szoríthattunk, aki sajnos áldozatául esett a kerethirdetésnek, de ezzel együtt is lesz egri érdekeltség a hellén városban.

A nyáron Szentesről érkező Tóth Csenge neve ott szerepel az utazók listáján. Mindenképp megjegyeznénk, hogy bár a nyári válogatott eseményeknél a játékosok klubjánál mindig azt az együttest szokás megjelölni, amelyikből az adott sportoló kiharcolta a kerettagságot, mi azért már a saját játékosunknak tekintjük Csengét, ezért pedig természetesen sok sikert kívánunk neki a világbajnoki szerepléshez.


 

A magyar leány junior válogatott VB-kerete:

Lekrinszki Gina (Szentes), Maczkó Lilla (UVSE) – kapusok, Brezovszki Gerda (Dunaújváros), Farkas Tamara (Szentes), Hertzka Orsolya (UVSE), Huszti Dóra (Dunaújváros), Kiss Eszter Lara (UVSE), Koncz Hanna (BVSC), Kuna Szonja (UVSE), Mchunu Hlengiwe (Dunaújváros), Tóth Csenge (Szentes/ZF-Eger), Varga Viktória (BVSC), Vályi Vanda (Dunaújváros) – mezőnyjátékosok.

 

(FOTO: utanpotlassport.hu)

Kövess minket Instagramon

0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez