Ismét itt a Szurkolói Klubkártya!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, a 2017/2018-as szezonban is van lehetőség belépni az Egri Vízilabda Klub Szurkolói Klubjába.


 

Továbbra is nagy népszerűségnek örvend az Egri Vízilabda Klub (EVK) azon törekvése, amely a drukkerek minél nagyobb fokú kiszolgálását célozta meg. A Szurkolói Klub most már évek óta ismerős lehet a sárga-kék színeket kedvelők körében, ami először egyfajta bérletes rendszerként indul.

Aki belép ezen exkluzív társaságba, most már nem csak az egri csapatok hazai mérkőzéseit tekintheti meg kártyája felmutatásával, sokkal többet kap ennél. Részese lehet egy olyan közösségnek, amely nem csak egy-egy meccsen tart össze, hanem egy teljes szezonon, és annak összecsapásain túl is.

Többek között már csak a közösségi érzés miatt is érdemes csatlakozni a Szurkolói Klubhoz, hiszen a régi tagok valóban összecsiszolódtak, mondhatni, sokak közülük valódi baráti kapcsolatokat alakítottak ki, köszönhetően természetesen a közös érdeklődés és szerelemnek, az egri vízilabdának.

Egyre inkább közeledve a szezon rajtjához, nem árt előre gondolni az előttünk álló időszakra. Azt már tudjuk, hogy a szeptember 22-23-i hétvégén kezdődik a “tánc” a Magyar Kupa miskolci selejtezőjével, majd 29-én már Bajnokok Ligája-kvalifikáción vesz részt a ZF-Eger férfi együttese. Utóbbi háromnapos eseménnyel kapcsolatosan már az is biztos, hogy külföldre utaznak a fiúk.

Az új szezon első hazai összecsapására október 7-ig kell várni, amikoris a Tatabánya érkezik a Bitskeybe bajnoki mérkőzésre. Egy szó, mint száz, divatos kifejezést használva, tényleg mostantól indul a „buli”, az EVK munkatársai az eddigiek mellett, továbbra is várják a szurkolók jelentkezéseit. Az árakról annyit érdemes tudni, hogy akik az előző szezonban is klubtagok voltak, nekik 20.000 forintos költséget jelent a hosszabbítás. Az újonnan érkező szimpatizánsok ezzel szemben szintén nem magas áron, 25.000 forintért juthatnak hozzá ahhoz a kártyához, ami a szezon összes hazai rendezésű összecsapásának (bajnoki, Magyar Kupa, Bajnokok Ligája) megtekintésére érvényes.

A Szurkolói Klub-tagság mellesleg mára sokkal több, mint egyfajta bérletes rendszer. Az elmúlt években ezt a tagok már megtapasztalhatták, mert a hazai mérkőzések előtti vendéglátáson túl, sok-sok kedvezményre feljogosít a kártya birtoklása. Lehet itt gondolni az idegenbeli közös, buszos túrákon való részvétel kedvezőbb árú költségeire, a Bajnokok Ligája Final Six-re szóló bérletek jobb helyeire, közös programokra, ajándékokra, korábbi belépésre az uszodában, vagyis tényleg olyan szolgáltatásokra, amelyekben egyszerű néző nem részesül. Idén pedig azt is bevezetjük, hogy az egri klub igazolt sportolóinak szülei szintén kedvezményes áron (20.000 forint) léphetnek be a Szurkolói Klubba.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a belépésre a teljes szezon során mindenkinek lehetősége van, akik viszont augusztus 20-ig megteszik ezt, azoknak garantáljuk, hogy a bérletként is funkcionáló szurkolói kártyájukat az első hazai mérkőzésig elkészítjük. Akik az említett dátumon túl jelentkeznek, természetesen azok is be tudnak már lépni az uszodába a találkozókra, de a kártyájuk elkészítése nem biztos, hogy akkorra készül el, mint a többieknek.

Várjuk tehát a jelentkezéseket az info@egerwaterpolo.hu e-mail címre, vagy személyesen a Bitskey-uszoda első emeletén található irodában keddi napokon 12 és 17 óra között. A jelentkezéshez szükség adatokat (név, születési idő, lakcím, e-mail cím, telefonszám, pólóméret, az új belépőkről arckép) a levél írása, vagy személyes megjelenés esetén is kérjük megadni.

 

(FOTO: Szántó György, archív)

Kövess minket Instagramon

0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez