Szolnokon jártak a 2006-osok

A Debrecen és a Szeged ellen kiváló eredményeket értek el Szilágyi Péter tanítványai.


 

Szolnokon, a Hollóy Tamás Utánpótlás Vízilabda Tornán szerepelt a ZF-Eger 2006-os fiú csapata, ahol két nap alatt a házigazda mellett további három együttessel mérkőzött meg. Hogy a társaság miként zárt, és milyen teljesítményt nyújtott, arról a gyerekek edzője, Szilágyi Péter számolt be honlapunknak.

– Az egész torna még a HabaWaba előtti időszakban zajlott, ami mindenképp jó felkészülést jelentett – fogalmazott Szilágyi Péter.

– Négy nehéz mérkőzést játszottunk, amelyek után elégedettek lehetünk, hiszen három olyan csapattal is sikerült megmérkőznünk, akik a Vidék Bajnokság másik csoportjában szerepeltek az elmúlt szezon során. Elsőre nagyon értékes győzelmet arattunk a mi csoportunk bajnoka, a Debrecen ellen, amely gárdát a bajnokságban egyszer sem sikerült legyőznünk. Most fegyelmezett játékkal, hat góllal jobbak voltunk, a három kapott találat pedig a védekezésünket dicséri. A hazai csapat ellen aztán egészen az utolsó negyed végéig döntetlen közeli állást jegyezhettünk, de sajnos az utolsó két percben kétszer is gólt kaptunk, így végülis kikaptunk a vidékbajnoktól. A ceglédiekkel szemben sok egyéni hibát vétettünk, míg támadásban sorozatban hagytuk ki a legjobb helyzeteket, köztük büntetőt is. Nagy tanulság, hogy egyénieskedve nem lehet sikeres egy vízilabda csapat. A bajnoki ezüstérmes Szeged elleni 5-5-ös végeredményű meccsre feljavult a védekezésünk, de támadásban még mindig sokat hibáztunk. Ennek ellenére az utolsó percig vezettünk és, hogyha egy kicsit figyelmesebbek lettünk volna, nem maradt volna el a siker.


 

Eredmények:

Hollóy Tamás Utánpótlás Vízilabda Torna 2017
Debrecen – ZF-Eger
3-9 (2-2, 0-2, 0-2, 1-3)
Egri gólszerzők: Kovács Léna 4, Tomozi Kálmán, Lugosi Csongor 2-2, Rónai Patrik 1.

Szeged – Szolnok 2-6

Debrecen – Cegléd 7-5

 ZF-Eger – Szolnok
3-6 (1-1, 1-2, 1-1, 0-2)
Egri gólszerzők: Szőke Damján 2, Rónai Patrik 1.

Cegléd – Szeged 7-5

Szeged – Debrecen 2-7

Cegléd – ZF-Eger
10-1 (2-0, 2-1, 2-0, 4-0)
Egri gólszerző: Szőke Damján 1.

Szolnok – Debrecen 7-3

ZF-Eger – Szeged
5-5 (1-1, 1-2, 2-1, 1-1)
Egri gólszerzők: Tomozi Kálmán 3, Rónai Patrik, Szőke Damján 1-1.

Szolnok – Cegléd 9-6

 

A torna végeredménye:

1. Szolnok 12 pont, 2. Cegléd 6 (28-22), 3. Debrecen 6 (20-23), 4. ZF-Eger 4, 5. Szeged 1.

Kövess minket Instagramon

0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez