Húsz hat után hat húsz

Teljesen ellentétes eredményű mérkőzésekkel fejezte be a szezont a ZF-Eger gyermek 2002-2003-as korosztályban szereplő Észak-keleti Ligakupa együttese.


 

Nagy István, az egri gyermek csapat edzője: – A bajnokság utolsó fordulójához értünk, ezért először összességében értékelném a szezont. Le a kalappal a szervezők előtt, mert látszik, hogy szívügyük a vízilabda és az egész évben remek munkát végeztek. A gyerekeknek is csak gratulálni tudok, végig jó teljesítményt nyújtottak, és ahogyan én láttam, mindenki élvezte az összes helyszín összes fordulóját. De, hogy egy kicsit erről az utolsó két összecsapásról is beszéljek, hiányos felállítással készülhettünk ezekre a meccsekre. Az Országos Utánpótlás Bajnokságban ugyanis a serdülő csapatunk szombaton és vasárnap is fontos mérkőzést játszott, ezért az idősebbeknél is szóba jöhető játékosok nem tarthattak velünk. Az eredmények tekintetében volt egy-egy győzelmünk és vereségünk, de igazából ennél a korosztálynál sem ez a lényeg még. Mindenki kapott érmet, így sikerélmény is jutott az összes résztvevőnek. Végezetül pedig szeretném elmondani a véleményemet is, ami ezt a korosztályt és ezt a bajnokságot illeti, mert úgy gondolom, nagyon sok értelme volt ennek a pontvadászatnak. A versenyeztetés miatt fontos, hogy minél több mérkőzésen vegyenek részt a gyerekek, amire a Ligakupa-sorozat tökéletesen megfelelt.

 

Eredmények:

Észak-keleti Ligakupa I. (2002-2003), 6. forduló
ZF-Eger – MEAFC
20-6 (5-1, 5-0, 5-2, 5-3)
Egri gólszerzők: Kiss Abigél 5, Szabó Máté, Deboyser Katrin 4-4, Rapi Ádám, Horváth Laura 3-3, Tarczali Tamara 1.

ZF-Eger – Aqua SE Nyíregyháza
6-20 (1-4, 0-6, 3-3, 2-7)
Egri gólszerzők: Deboyser Katrin 3, Kiss Abigél, Szabó Máté, Rapi Ádám 1-1.

 

A bajnokság végeredménye:

1. Miskolci VLC 36 pont, 2. Zempléni VK 28, 3. Aqua SE Nyíregyháza 25, 4. ZF-Eger 18, 5. Kazincbarcika 10, 6. Gyöngyös 7, 7. MEAFC 0.

 

(FOTO: Fehér Kálmán, archív)

Kövess minket Instagramon

0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez