Szurkolói busz indulási időpontok

Alábbiakban a csütörtöktől szombatig tartó Bajnokok Ligája Final Six-re induló szurkolói különbuszok indulási ideje tekinthető meg.


 

Nem éppen a szezon leghosszabb írására készültünk ezúttal, de annál fontosabb információk derülnek ki belőle. Egészen pontosan, hogy azon drukkerek, akik az Egri Vízilabda Klub szervezésében közelítenék meg a Bajnokok Ligája hatos döntőjének helyszínt adó Duna Arénát, azok hány órai indulásra készüljenek.

Nos, a csütörtöki napon 16.15-kor startol a jármű az Egri Termálfürdő Petőfi téri főbejárata elől, vagyis már a 19.00-kor kezdődő Jug Dubrvonik – Olympiakosz Pireusz meccsre a fővárosba ér. Hazaindulás a fél kilenctől esedékes ZF-Eger – Brescia összecsapás utánra tervezhető.

A pénteki és szombati nap kicsit bonyolultabb ennél, mivel jelenleg nem lehet tudni, kivel és mikor játszanak az egriek. Amennyiben összejön az elődöntős szereplés, úgy pénteken is 16.15-kor indul a különbusz. Hogyha csak az ötödik helyért zajló párharcban lesz érdekelt a sárga-kék egylet, akkor 15 órakor.

A záró napon ugyebár csak abban az esetben láthatjuk a kedvenceket, hogyha túljutnak az olaszokon, ettől függetlenül szombaton 12.30-as indulással kell kalkulálni. Az egri klub munkatársai egyébként már több órával a mérkőzések kezdése előtt a helyszínen tartózkodnak majd, és a tavalyi Final Six-hez hasonlóan, most is egy nagy sátor alatt várják az érdeklődő szimpatizánsokat, ahol mellesleg szurkolói relikviák begyűjtésére is lesz lehetőség.


 

A budapesti Final Six menetrendje:

2017. Május 25., csütörtök
19.00.: Olympiakosz Pireusz – VK Jug Dubrovnik
20.30.: ZF-Eger – AN Brescia

Május 26., péntek
17.30.: Mérkőzés az ötödik helyért
19.00.: Olympiakosz/Dubrovnik – Pro Recco
20.30.: ZF-Eger/Brescia – Szolnoki Dózsa-Közgép VSC

Május 27., szombat
15.15.: Mérkőzés a 3. helyért
16.45.: Döntő

Kövess minket Instagramon

0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez