Lezárni a Kőér utcában

Átmentené szerdai remek játékát a ZF-Eger-EKE női csapata, amivel véget is vetne a Honvéddal szembeni párharcának.


 

OB I., NŐK, RÁJÁTSZÁS AZ 5-8. HELYÉRT, 2. MÉRKŐZÉS

RACIONET HONVÉD – ZF-EGER-EKE

BUDAPEST, KŐÉR UTCA, ÁPRILIS 1., SZOMBAT, 16.30.

V.: TORDAI GÁBOR, BESENYEI ATTILA.

 

A szerdai, háromgólos győzelemmel egyetlen lépésre került a továbbjutástól a ZF-Eger-EKE női csapata, hiszen az OB I-es bajnokság 5-8. helyért zajló rájátszása során az az együttes nyeri a párharcot, amelyik elébb eléri a két sikert.

Mindez a találkozó egyszersmind remek visszaigazolást is jelentett a mieink számára, elvégre is legutóbb pontosan három találattal, 17-14-re nyert a mostani rivális Racionet Honvéd. Ez ugyebár összesen hatgólos távolságot jelent, az egyik végletből a másik irányába.

Az út pedig, mint szerdán kiderült, nagyon jónak tűnik, hiszen az első negyed bizonyos részétől eltekintve, végig magabiztosan vezettek Ráski Lilláék. Láthatóan nem is ízlett a fővárosiaknak az egri lecke, legalábbis a találkozót követő sajtótájékoztató elég szűkszavúra sikeredett vendég részről.

Hogy ezek után mégis milyen mérkőzésre lehet számítani szombat délután a Kőér utcában? Akármi lehet, de mi a magunk részéről azt várjuk, hogy Biros Péter és Kelemen Attila tanítványainak dominanciája folytatódik, ha már legalábbis a lányok ráléptek erre a bizonyos útra…

 

(FOTO: Fehér Kálmán, archív)

Kövess minket Instagramon

0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez