Most már jöhet a BVSC

Jól sikerült a hétvégi rangadó előtti mérkőzés a ZF-Eger leány ifjúsági csapata számára.


 

Rüll Csaba, a ZF-Eger leány ifjúsági csapatának edzője: – Kötelező győzelemként készültünk erre a mérkőzésre, mert az UVSE II. együttesét mindenképpen meg kellett vernünk. Szerencsére szépen hoztuk is a három pontot, de most külön nem emelnék ki senkit. Örülök neki, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani, emellett, hogy élesben tudtuk gyakorolni az emberelőnyös és hátrányos játékunkat, kimondottan már a BVSC-meccs jegyében. Vasárnapi ellenfelünktől ősszel egy találattal kaptunk ki, ezért nagyon fenjük rá a fogunkat.

 

Ifjúságiak:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 10. forduló
UVSE II. – ZF-Eger
7-14 (1-4, 1-3, 2-3, 3-4)
ZF-EGER: Aranyi R. – Molnár D. 1, Pap M. 3, Miklós R. 3, Hornyák S. 2, Polyák K., Szilágyi Sz. 1. Cs.: Katona Zs. 1, Varga D., Szedmák E., Lukács D. 3, Rocska L., Hajdu A. Edző: Rüll Csaba.
Gól – emberelőnyből: 7/2. ill. 7/2.
Ötméteresből: 1/0. ill. 1/0.


 

Rüll Csaba, a ZF-Eger leány gyermek csapatát ezen a mérkőzésen irányító edző: – Nagy István kollégám távollétében, ezúttal én vezényeltem a medence partról, viszont abból a szempontból nem volt könnyű dolgunk, hogy több hiányzóval kellett számolnunk. Közülük ezúton is jobbulást kívánunk Simon Eszternek, akinek a héten aláfordult a bokája, és emiatt most egy kis kihagyásra számíthat. Ennek ellenére nem feltett kézzel álltak neki a mérkőzéshez a lányok, nagyon szépen felspannolták magukat. Ha jól emlékszem, itthon hat góllal kaptunk ki az újpestiektől, ehhez képest idegenben nagyon jó eredménynek számít a mínusz hármas eredmény. Kovács Márta és Szabó Niki játékával nagyon elégedett vagyok, de Túri Dorottya védéseivel is. Sajnos a meccs végére a kipontozódásaink mellett el is fáradtunk, ezért végül ők nyertek. Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok a lányokra, mert jó úton járnak.

 

Gyermekek:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 10. forduló
UVSE – ZF-Eger
13-10 (3-3, 3-2, 3-3, 4-2)
ZF-EGER: Túri D. – Deboyser Katrin 2, Szabó N. 3, Tóth F. 3, Tarczali T. 1, Kovács M. 1, Kiss A. Cs.: Horák Zs., Pásztor F. Edző: Rüll Csaba.
Gól – emberelőnyből: 11/3. ill. 14/5.
Ötméteresből: 2/1. ill. 2/2.

 

(FOTO: Fehér Kálmán, archív)

Kövess minket Instagramon

0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez